Внутрішній дворик – ваш особистий простір для відпочинку

Мрієте відпускати дитину на прогулянку і не хвилюватись? Або ж хочете відпочивати у власному міні-парку? Ваші бажання стануть реальністю у житловому кварталі «Греків Ліс».

Усі прогулянки з дітьми проходитимуть у спокійній затишній атмосфері: двір закритого типу гарантує ваше безпечне дозвілля. Тепер сміливо можна дозволяти малюкам самим бавитись на свіжому повітрі.

Внутрішній двір – це простір тільки для вашого комфортного проведення часу. Для цього створюються озеленені зони для відпочинку та споруджується сучасний надійний дитячий майданчик. Тут ви зможете активно відпочивати з друзями та дітлахами, або усамітнитись з цікавою книгою й отримати максимальний заряд натхнення. А найголовніше, що тепер для цього не потрібно буде далеко їхати. Природній екологічний куточок біля вашого будинку.

«Греків Ліс» перший житловий квартал міста Умань, який реалізує концепцію «двір без машин». Тобто в’їзд транспорту на територію внутрішнього дворика повністю заборонено. А для комфорту власників помешкань біля будинків розташовані паркінги.

В такій затишній атмосфері дуже легко отримати заряд бадьорості на цілий день! Бажаємо і вам знайти тут власне улюблене місце