Квартира-студія – справжній креативний простір для творчих експериментів

Чому експериментів, запитаєте Ви?

Дуже просто! Квартира без зайвих внутрішніх перегородок дозволяє експериментувати з розташуванням меблів. А ще втілювати нові задуми без зміни планування квартири та перенесення стін і дверей.

Однокімнатна квартира-студія - популярна серед студентів. Єдиний комфортний, ергономічний простір - надихає на творчість і не відволікає від навчання. У такій атмосфері зручно жити і весело тусити з друзями.

Молоді, працівникам IT-сфери, працівникам віддаленої праці та й усім, хто творить - сподобається однокімнатна квартира-студія.

Дуже зручно, що кухня поєднана з кімнатою-майстернею! Кава ніколи не втече, а в єдиному просторі - більше свободи! Квартира, вільна від перегородок між кухнею та кімнатою, виглядає, а головне - відчувається набагато просторіше і світліше.

Сучасний єдиний житловий простір, де все під рукою!

Сучасні ж сімейні молоді пари - обирають двокімнатну квартиру-студію. Кухня, об'єднана з вітальнею - дозволяє завжди бачити рухливого малюка. Не випускаючи юного бойового дослідника ні на хвилину з поля зору.

Затишна квартира-студія - по-справжньому зближує молоду сім'ю. Як кажуть психологи, в єдиному просторі набагато простіше залагоджувати перші побутові конфлікти. Після, навіть, складного робочого дня, приємно бути разом з коханим, поки готується смачна вечеря. Посміхаючись і обговорюючи справи дня, що минає.

На тлі щасливого сміху лунає приємна музика, а смачні аромати заповнюють все навколо і настає момент, коли слова вже зайві.