Будівництво підземного паркінку розпочато

Торговий або офісний центр, адміністративна будівля та житловий будинок виконують свої функції тільки при наявності місць для паркування. Парковка - важливий елемент інфраструктури будь-якої міської споруди.

І особливі вимоги до паркувальних майданчиків біля житла. Сімейний автомобіль проводить більшу частину свого часу поряд з будинком власника. Саме тут він відпочиває і зустрічає світанок (з відповідними перепадами температури і вологості), переносить спеку і мороз, підставляє себе променям Сонця, дощу і граду.

Технічний стан автомобіля безпосередньо залежить від умов його зберігання. Тому, всі намагаються тримати власний автомобіль в гаражі або на парковці під покриттям. А краще, звичайно ж, на підземній парковці.

На підземних парковках немає різких перепадів температури і вологості. Температура повітря зазвичай складає від 8 до 16 градусів. Можна сказати, на підземній парковці, автомобіль зберігається в "тепличних умовах". Автомобіліст не переймається, що повернеться в розпечену сонцем або, навпаки, заморожену машину.

У житловому кварталі "Греків Ліс" вже розпочато будівництво першого підземного паркінгу. Згідно з проектом, паркінги розташовані під центральним бульваром житлового кварталу. Кожен з них розрахований на 300 паркомісць.

Таким чином, автомобілі жителів кварталу "Греків Ліс" чекатимуть своїх господарів в найкомфортніших умовах!