Квартира з терасою в Умані

"Територія просто неба" – це власна планета для релаксу.

Це розкіш для особистого відпочинку або дозвілля з друзями на свіжому повітрі. Відпочинку неначе на власному подвір'ї, але в місті, в межах квартири.

В будь-який час доби тихий та екологічно-чистий район дозволяє, виходячи на терасу, відчувати затишну атмосферу заміського котеджу.

Велика, простора тераса дає можливість облаштувати дитячий куточок із яскравими гойдалками, або розмістити шезлонги й отримувати (не виходячи з дому) найшоколаднішу засмагу.

Квартира з терасою сподобається навіть найпрагматичнішим! Панорамний вид, що захоплює на світанку або заході, постійно надихає та пробуджує романтика у кожному з нас.

У ЖК «Греків Ліс» є квартири з терасою на високих поверхах будинків. Хочете, влітку влаштовуйте на терасі найкрутіші в місті вечірки! А взимку прикрасьте новорічну ялинку з гірляндами саме тут, на терасі. І Санта Клаус, пролітаючи на своїх оленях, обов’язково принесе казкове диво у Ваше життя.

Гості будуть захоплені Вами, як уманчанином з найроскішнішою квартирою і навіть пишатися часом, проведеним разом з Вами!